Henri Klop

Henri is geboren en getogen in Haaften, wij zijn op 10 juni 1994 getrouwd en samen kregen wij 3 kinderen Jordi, Lieke en Bjorn. Wij hadden beide dezelfde passie ..... dieren. In 1993 kregen we 2 poezen, in 1995 kochten wij onze eerste hond Tessa. Daar begon de passie voor de Golden Retriever. Er volgde meer dieren poezen, honden, vissen, paarden en zelfs gekko's. Ook onze kinderen zijn besmet geraakt met onze passie. Wij konden hier onze energie in kwijt. Heerlijk samen dezelfde passie.

In 2002 is Henri in het bestuurscommissie van de JPC - GRCN gekomen, deze taak heeft hij ingevuld tot zijn overlijden. Met veel plezier en leermomenten heeft hij zijn taken uitgevoerd. Clubdiplomadagen, Workingtesten, Gold Cup en Kampioensclubdag van GRCN, alles was een uitdaging die hij graag aanging. Ook gaf hijzelf trainingen voor jachthonden waar hij graag zijn passie deelde met (nieuwe )voorjagers. En niet te vergeten de jachtcombinatie waar hij graag mee op pad ging.

Nadat Henri jaren als laborant had gewerkt voor Organon in Oss, is hij in 2012 voor zichzelf begonnen in de beveiligingstechniek. Een totaal andere wereld maar ook hier vond Henri zijn werkplezier. Helaas heeft dat niet heel lang mogen duren want op 23 oktober 2013 is Henri tijdens zijn werkzaamheden getroffen door een enorm betonblok op zijn hoofd. Henri mocht helaas maar 43 jaar worden.

Wij, de kids en ikzelf missen Henri enorm, hij zal altijd in ons hart aanwezig blijven!Henri we Love You Forever