20-04-2002  Bumme  08-08-2013
 
   
 
Voor Bumme, We kende je nog maar zo kort, maar voor ons gevoel al jaren!
10 maanden geleden kwam je in ons leven via stichting Golden Age. Je zocht een nieuw tehuis. Mensen die voor je wilde zorgen tot het laatst. We hadden niet gedacht dat het zo kort zou zijn, maar we hebben heel veel mooie momenten samen gehad. Je werd en bent een van "Onze meiden”.
 
10 maanden geleden kwam je in ons leven, op slag verliefd. Je stond direct met  je hoofd in mijn handtas. Op zoek naar iets lekkers, dat alles voor jouw was. We leerden je baasjes kennen die 10 jaar lang liefdevol voor je gezorgd hebben, je was 10 jaar lang hun trouwe vriendin. Ze kregen een mooie kleine meid en door jouw gezondheidstoestand en jouw pijn lukte het hen niet om langer voor jouw te zorgen. Dat deed hen reuze pijn. Een laatste goede plek was wat ze voor jouw zochten, een goed en liefdevol tehuis want dat is wat jij verdient had. Via stichting Golden Age kwamen wij met hen in contact.
Je bent op 13 oktober 2012 bij ons komen wonen. Dat was erg wennen voor jouw tussen de andere 4 hondenmeiden in ons gezin. Maar je vond het wel fijn. JIJ werd een van "onze meiden”.

Wij maar ook jij hebben genoten. Gewandeld in het bos, in de sneeuw en op het strand. Je had zichtbaar plezier en je genoot al moest je dat vaak de dagen erna bekopen met pijnklachten. Helaas werd de pijn te erg en je gezondheid werd steeds een beetje slechter. Je koppie wilde nog wel en je hartje ook, maar je lichaam kon niet meer, die was op.

Met heel veel pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om je nu op 11,5 jarige leeftijd te laten gaan naar de regenboogbrug. Lieve, lieve BUMBUM, we gaan je missen. Dank je wel voor la de mooie momenten die wij met jouw mochten beleven ook al was het maar voor 10 maanden. Lieve BUM "FOREVER”in ons hart.