Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

We voelen ons altijd zeer welkom en altijd gezellig Francisca. We zijn nu al een paar keer op visite geweest en mogen puppy knuffelen. We kunnen niet wachten om onze Twister mee te nemen. Tot die tijd komen we nog een paar keer...

Peter en Karin - 03-08-2017 - 16:36

Hoi, wij hebben een jaar geleden onze golden moeten laten inslapen op 4 jarige leeftijd omdat zij een zeer zeldzame afwijking aan haar lever had. We hebben nu terug een pup aangeschaft en was ff op je site aant neuzen. Heb hem met tranen op mijn wangen bewonderd. Je voelt de liefde voor de dieren en je man! Prachtig !!

Nathalie - 07-07-2014 - 16:01

Francisca, van harte gefeliciteerd met het mooie nest, wat een mooie verdeling reuen teven. Ik kom graag een keer kijken als de tijd daar is. vriendelijke groetjes Ineke

Ineke Bruul - 28-05-2014 - 07:09

Hallo Francien,

Wij hopen dat de dekking is gelukt en dat jullie van deze combi prachtige pups mogen krijgen. Jullie teefje Super Trouper van de Loenense Hoeve ( Fina ) en Whispering Oaks Indian Fox ( kees )de reu van Herman Riemslag is een mooie keuze!!! Hier zal Henri zeker super trots op zijn geweest. Wij hopen dat je met de kids hier van gaat genieten.

Groetjes Kees & Anita

Kees Ouwehand - 26-03-2014 - 17:15

Francisca,

Voor ons was 9 maart in Spaarnwoude ook een speciale dag,met een traan en een lach.Uiteindelijk een mooie dag , oké......De zon scheen en Henri keek van boven met ons mee!
Daarom is deze dag voor jou en ons speciaal, met onze eerste "dikverdiende" bokaal.

Familie Bruijnes en poot van Sterre - 10-03-2014 - 10:12

Tien maanden mogen zorgen voor Bumme wat fijn,helaas werd het te ondragelijk de vele pijn.Bumme, een betere zorg heb je niet kunnen wensen, bij deze lieve "golden" mensen.Mensen met een gouden hart , handelend verstandig , zorgzaam en bovendien CLEVER!Bumme blijft in jullie hart FOREVER!Bumme zal denken aan jullie warme en liefdevolle zorg terug, terwijl zij wandelt over de regenboogbrug.Heel veel sterkte met dit verlies en dat jullie het maar gauw een "plekje"kunnen en mogen geven.

Groetjes van familie R.Bruijnes en een pootje van Sterre!

Ralph Bruijnes - 09-08-2013 - 10:36

Jullie hebben voor ons het wel en wee van de eerste 8 weken bijgehouden. Nu is het onze beurt. Vandaar dat we Indi haar eigen blog hebben gegeven.

www.bert-diana.blogspot.com

groetjes van ons allen.

fam van Leeuwen - 03-05-2012 - 22:06

Hoi franscisca en henrie, dank jullie wel voor de heerlijke pup ringo! Jullie hebben enorm veel tijd in gestopt en dat is te zien. Hij is heel zelfverzekerd mensgericht weet wat hij wil. Eerste nacht even piepen daarna al gewend. Hij doet het fantastisch mede dankzij jullie zorg. Dank je wel! Liefs uit hellevoet

andre en Annemieke - 28-04-2012 - 20:28

Oh, we zijn de dagen echt aan het aftellen nu. Wat een schatjes. Fijn dat jullie het album zo up to date houden. Kunnen we van een afstand toch lekker mee blijven genieten.
En genieten doen we nu al.
Gr Fam van Leeuwen

Diana van Leeuwen - 13-04-2012 - 23:33

Hallo famillie Klop,
Wat een leuke foto's! En wat groeien ze hard!
We kijken weer uit naar ons volgende bezoek en dat we de hondjes zelf weer kunnen knuffelen!
Hartelijke groet,
Lisette van de Weijer

Lisette van de Weijer - 10-04-2012 - 19:29


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »