Guns'n Roses puppen

Ons 2e nest was het Guns 'n Rosesnest geboren op 26 mei 2014. Er was een mooie date tussen Whispering Oaks Indian Fox (Kees) en Super Trouper v.d. Loenense Hoeve ( Finta), hieruit zijn 7 puppen geboren 3 reuen en 4 teven. Dit nest krijgt allen een naam van de Gun's & Roses songs en is gefokt ter ere aan Henri. Hij heeft deze combi nog uitgezocht en besproken met Herman Riemslag (de reu-eigenaar). In eerste instantie wilde ik heel graag een hondje uit deze combinatie aanhouden, maar gezien mijn situatie en de aanvragen heb ik later toch besloten ze allemaal te plaatsen.

Knock Heaven's Door

November Rain

One in a Million

Ain't it Fun

Pretty Tied Up

Rocket Queen

Paradise City

Afbeelding invoegen


Pup bruin, heet 'd Joker

Op deze mooie man was ik op slag verliefd, mijn eerste gedachte.... deze blijft bij ons wonen. Daarvan was ik overtuigd tot er omstreeks zijn 15e week een aanvraag kwam waar ik zeker van wist dat hij het niet beter kon krijgen. 'd Joker woont bij Carola en Henk in Haps, ze wonen daar met heel veel diertjes, Carola traint met hem voor de wedstrijden en met Henk gaat hij op jacht. Hij kan zijn hart dus ophalen om te werken en is uitgegroeid tot een enorme knuffelbeer met een gouden hart.

                         Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen Pup Oranje, heet Bob

Bob woont met het gezin Lefers in Enschede waar hij ontzettend veel aandacht krijgt, er wordt lekker met hem getraind en veel gewandeld. Veel geknuffeld en verwent, een gouden hond met een mooie gouden mand.

                        Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen                     


Pup blauw, heet Simba.

Simba woont bij de familie van Hoek in Hoornaar. AnneMarijke kende ik al langer, zij heeft een zusje van mijn Jemba die helaas veel te vroeg is overleden. Simba beleeft hele leuke dingen, gaat naar het strand wandelt en traint met AnneMarijke. Mogelijk in de toekomst krijgt hij een River Forlands vriendje of vriendinnetje, dus dat is een leuk vooruitzicht.

                         Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen  


Pup groen, heet Roos.

Roos woont bij Herman en Sascha en heeft daar een vriendinnetje Noesjka, al moest deze wel even wennen aan zo'n druk puppenkind, in Ophemert. Herman heeft de puppentraining samen met mij en AnneMarijke gevolgd en dat is erg leuk om de ontwikkelingen daardoor van dichtbij mee te maken. Ze heeft een heerlijk vrij leven op een enorm erf, gaat graag mee wandelen en is gek op aandacht.

                             Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Helaas is Roos kort voor haar 1e verjaardag overleden door een noodlottig ongeval. Ik wens Herman en Sascha heel veel sterkte met het gemis van jullie gouden meisje.


Pup roze, heet Fjenna.

Fjenna woont bij de familie Boland in Haren (Groningen), ze woont daar met een warm gezin en een aantal poezen. Fjenna is een heel lief meisje maar uiteraard haalt ze ook graag kattenkwaad uit. Fjenna heeft cursus gevolgd en doet graag behendigheidskunstjes met de dochters van het gezin. Een heel lief gouden meisje!

                            Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Pup rood, heet Yfke.

Ook Yfke is verhuisd naar het hoge Noorden, zij woont bij Tanja Brouwer en haar 2 tollers in Oosterwolde. Yfke heeft een actief leven, traint veel, doet wedstrijden en gaat mee op praktijkjachten. Als de natuur het toelaat zal er in de toekomst met haar gefokt worden. Haar ontwikkelingen zijn te volgen op de website van haar bazinnetje kennel van Obergums Hand ( www.vanobergumshand.nl )  Een mooi pittig donker meisje! Inmiddels is Yfke ook mama geworden en wij (Finta en ik) dus een beetje oma. Heel trots ben ik op dit nest, wat een knappe meid is die Yfke, 7 mooie puppenkinderen heeft ze gekregen.

 

                        Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen


Pup paars, heet Sienna.

Sienna woont in Lutjewinkel bij de familie van der Molen, samen met nog een golden waar ze lekker wandelt en mee op vakantie gaat. Sienna logeert bij ons als haar baasjes op verre reizen gaat, het is een meisje met een eigen karakter, heel lief maar kan ook pittig zijn. Ook zij heeft een gouden mand en een mooi leven.

 

                                                      Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen