Beatlespuppen.

Het eerste nest wat wij fokte met Finta (Super Trouper v.d. Loenense Hoeve) X Tylon ( Buttacre Hardy Headliner). Er werden 9 mooie puppen geboren, 3 reutjes en 4 teefjes. De puppen kregen alle een titel van een van de vele Beatles songs.

Twist and Shout

Imagine

Rock and Roll Music

All You Need is Love

Hippy Hippy Shake

Let it Be

Ticket to Ride

I Call Your Name

Ain't she Sweet

 

Afbeelding invoegen


Pup Blauw, heet Joey.

Joey woont bij de familie Schuurman in Waardenburg. Familie Schuurman zijn vrienden van mij. Ik zie Joey dus regelmatig en logeert ook wel eens bij mij. Onze Pip en Joey zijn dikke vriendjes! Op visite.... dan zijn ze vaak samen en hebben ze dolle pret. Joey is een mooie stoere vent geworden, een echt grote vent. Eigenlijk de grootste van ons nest!

Maar Joey maakt ook veel leuke wandelingen, gaat graag mee hardlopen met zijn baasje, zwemmen in de uiterwaarden van de waal en lekker mee fietsen. Al met al een heel actief leven. Dat is hem goed aan te zien want zijn spierontwikkeling is goed en zijn uithoudingsvermogen ben ik jaloers op.

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen


Pup Oranje, heet Fitch.

Fitch woont bij de familie van de Weijer in Voorburg. Hij is een hele mooie vent geworden die heerlijk wordt vertroelt,

maar het is ook een ondeugend mannetje wat regelmatig kattenkwaad uithaalt. De meiden (dochters) hadden speciaal bij het ophalen van Fitch een shirt aangetrokken waar de naam van de hond op stond. Hun vader had deze meegebracht uit Amerika waar dit ook een kledingmerk is.

Fitch doet hele leuke dingen met zijn gezin, vind het heerlijk om jachttrainingen te doen alleen de wedstrijden vind hij maar niks. Hoe goed zijn baasje ook zijn best voor hem doet en weet dat Fitch het kan. Maar Fitch gaat ook mee op reis naar Frankrijk, lekker wandelen en stoeien met een hondenvriendje vind hij ook heel leuk.

Een hond waar veel van genoten wordt.   

 

                  Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Pup bruin heet Ringo.

Ringo woont bij de familie Riegman in Hellevoetsluis. Hij woont een paar straten bij zijn papa vandaan, zijn vader ziet hij zeer regelmatig het is namelijk zijn vaste oppasadres. Het is heel mooi om te zien dat Ringo qua karakter zoveel op zijn vader lijkt. Annemiek traint met hem gehoorzaamheid en jachttraining. Ringo zal deel gaan nemen aan wedstrijden maar zal ook worden ingezet in de praktijkjacht. Hij is een hele mooie vent met papa's karakter en mama's uiterlijk (alleen dan in mannenvorm natuurlijk).


                             Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen


Pup groen heet Pippa,

Pippa zal bij ons blijven wonen en hopen samen met haar mooie jaren te beleven, ook hopen we met haar onze lijn op te zetten. Pippa is het hondje waar dit alles om begon, een hondje fokken voor onszelf. Ik denk dat dit heel goed gelukt is. Pippa is een vrolijke actieve meid, ziet overal de lol van in en loopt vaak met een echte smile rond. Henri zal haar trainen en voorjagen, uiteraard heeft ook zij haar gehoorzaamheidstrainingen gehad. Na het overlijden van Henri in oktober 2013 hebben we even een stop erin gezet tot we met ons alle weer een draai hebben gevonden in ons leven, al onze plannen werden plotsklaps gewijzigd. Ik heb besloten om met haar verder te gaan trainen. Marcel van Rooijen heeft mij daar super mee geholpen, samen leren we veel. Een hondje met een fijn karakter en een enorme wil om te werken. Pippa krijgt ook haar eigen pagina op de website.

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen


Puppie rood heet Sterre.

Sterre woont bij de familie Bruijnes, Sterres grote vriendin Lady woont ook bij dit gezin. Ze wonen in Barneveld. Het gezin Bruijnes ( Ralph, Kitty en Jasper) onderneemt veel met elkaar. Gaan samen met de honden op vakantie, naar de dierentuin en zijn actief in de jachttraining. Ze genieten volop van hun Golden meiden en uiteraard van hun gezin. Sterre heeft het geweldig naar haar zin in dit mooie en warme gezin. Ralph zal met haar gaan trainen, Sterre heeft als eerste het nest verlaten, precies op de verjaardag van Ralph. Een mooier kado kan je denk ik niet krijgen...... Bofkont die Ralph.

Onderstaand bericht hebben zij ons gestuurd, erg lief van hen.


 Een golden met werklust wilden we graag hebben in ons gezin,

Wel een mooie donkere gouden met voldoende pit erin.

Ook een maatje voor onze zoon Jasper is van belang,

Niet dat ons mannetje of de hond in huize Bruijnes is bang.

Naar lang genoeg te hebben gewacht,

Hebben we uiteindelijk, wel overwogen, de stap volbracht.

Spannend was het zeker wel,

En bovendien ging het toen ook snel.

Welkom werden we dezelfde dag al geheten,

Alsof we het van te voren hebben geweten.

Het is een gevoel van thuis komen bij huize Klop,

Je op je gemak voelen,

 en meerdere malen tijdens de bezoekdagen met de puppies mogen kroelen.

Bij de familie Klop,

 is de gastvrijheid, de zorg en liefdevolle verzorging top.

Wat zijn wij toch blij,

De dag dat we ons gezinnetje mochten  uitbreiden kwam dichterbij.

Uiteindelijk op de mooiste dag van het jaar (Ralph’s verjaardag),

Mochten we haar ophalen en was onze "Sterre” daar.

Inmiddels met heel veel passie en plezier,

Geeft onze gouden vriendin ons veel vertier.

Jachttraining doet ze maar wat graag,

Onder andere trainen bij De Apporteur hedendaag.

Ze wordt en is al een hele mooie gouden meid,

Ondeugend, passievol, lief, aanhankelijk en tot veel bereid!

Francisca, Henri en eigenlijk het hele gezin Klop,

Wat jullie voor ons betekenen daar is eigenlijk maar één woord voor: Top!

 

Liefs Ralph, Kitty en Jasper Bruijnes

                               Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenPup roze heet Inca.

Inca woont bij Ina en Bert de Boer in Driebergen. Hier woont ook beste vriendin Lizzy. Samen kunnen zij het goed vinden. Ze lopen met Bert veel in het bos waar Inca dan lekker kattenkwaad uithaalt. Ina en Inca zien we bijna wekelijks met de training. Een hele leuke combi en wat een passie heeft dat mooie roze meisje. Ook gaat ze graag wandelen met de dochter van Ina en haar kleinkinderen, zo leuk om te zien hoe lief zij en Lizzy zijn voor de kids. Maar ook een modderplas gaat Inca niet opheen, het lieft rolt ze erdoor heen en komt dan naar Ina van kijk eens hoe mooi ik ben. Haha ik zeg dan..... dat heeft ze niet van haar moeder hoor (je moest eens weten).

                                  Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen


Pup paars heet Indi

Indi woont bij Diana van Egmond en haar kids Maikel en Denise in Zoetermeer. Ze is vernoemt naar haar oma (One and Only Indy v.d. Loenense Hoeve) Regelmatig komt zij haar grote vriend Nanuq (een husky) teegen waar ze lekker mee speelt. Diana heeft in het begin vrij actief de jachthondencursus gevolgd. Door omstandigheden lukte dat niet om voort te zetten. Indi heeft een eigen blogspot en zelfs een eigen facebook pagina. Uiteraard hopen wij dat Diana en Indi toch weer het trainingswerk kunnen oppakken maar heel begrijpelijk alles heeft tijd nodig. Indi is een echte gouden kanjer!


                                   Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen


Pup wit heet Famke.

Famke woont in Kleve Duitsland, maar gelukkig zien we haar regelmatig met de jachttraining, Monika traint met haar in Nederland. Famke woont bij de familie Huybers, samen met Golden Lena waar ze hele leuke avonturen beleefd. Verder doet Monika met Famke heel aktief met de Obience gehoorzaamheid waar ze samen regelmatig in de prijzen vallen. Ook vakantie gaat Famke mee. Ook hier weer een hondje waar zeer aktief mee gewerkt wordt. Een meisje wat erg licht qua kleur was met haar geboorte maar zo mooi is opgekleurd en een gouden duo maar haar vrouwtje Monika.

                                   Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen 


Pup geel heet Marley.

Marley woont bij de familie Buurman in Bemmel. Percy en Doreen hebben twee geweldige meiden Britt en Isa die het Marley erg naar het zin maken. Verder traint Doreen met Marley gehoorzaamheid en behendigheid waar Marley vaak de clown uithangt. Uhm waar ken ik dat ook alweer van, haha. Ook Marley heeft een heel gezellig leventje en ook dit is weer een prachtexemplaar geworden. Ook heeft Doreen met Marley deelgenomen aan BOG2. Ze lijkt enorm veel op haar moeder, qua uiterlijk maar ook in karakter! Zoveel goud …......              

             

                              Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen